Blog Archive

Powered by Blogger.

Sunday 28 September 2014

Savjeti za zategnutu kožu dekoltea i čvršće grudi

Posted by Unknown  |  No comments

tuširanje

Da bi vam grudi bile čvršće napravite smjesu od 1 žličice vitamina E u tekućem stanju, dodajte 1 žlicu jogurta i jedno jaje. Takvu smjesu umasirajte na grudi, pokrijte ručnikom i držite 20 minuta.


Recept za masku koja je također dobra za čvršće grudi: Uzmite žlicu kukuruznog brašna i pomiješajte ga sa malo vode. Umasirajte smjesu kružnim pokretima na grudi s time da izbjegavate dio oko bradavica. Bradavice možete namazati bademovim uljem te ih nakon par minuta isperite vodom, kao i smjesu sa grudi.


Ovo je recept za masku od jabuka. Radi se o tradicionalnom receptu za učvršćivanje grudi, a recept ide ovako: Izrežite 2 jabuke na sitne komadiće, dodajte malo mlijeka oko 3-4 dl. Sastojke zakuhajte dok ne dobijete gustu smjesu. Nakon što se ohladila, masku nanesite na grudi, ostavite da djeluje 15-ak minuta te isperite s vodom.


Hidroterapija je također korisna za održavanje čvrstoće grudi. Prilikom tuširanja naizmjenično puštajte toplu i hladnu vodu, uperite mlaz prema grudima te radite „osmice“. Time poboljšavate cirkulaciju, a voda na taj način masira i zateže tkiva.

21:02 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 comments:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top