Za vaj kolac ne ukljucujte mikser, imacete dve jogurtske case, i jednu ciniju prljavu, a ukupno vam treba par minuta da zbrckate ovu poslasticu.
Jednostavnije ne moze biti :)..a kolac je socan i ukusan, uopste nije suv. Jako lepo pase uz kaficu
Sastojci:
Sastojci:
Mera je casa od 2 dcl.
1 casa tecnog jogurta 1 casa mleka
1 casa ulja
1 casa kokosa
1 vanil secer
2 case secera
2 case brasna
1 kasicica praska za pecivo
1 casa tecnog jogurta 1 casa mleka
1 casa ulja
1 casa kokosa
1 vanil secer
2 case secera
2 case brasna
1 kasicica praska za pecivo
Glazura:
100 grCokolade
3 kasikeulja
3 kasikeulja
Priprema:
Težina:Jednostavno
Tim redom, varjacom ili spatulom, umesajte sve sastojke (ja ostavim par minuta secer u jogurtu i mleku da se pocne topiti). Ulijte u manji, namasecen i pobrasnavljen pleh (20×17) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, nekih 30-tak minuta. Proverite cackalicom da li je pecen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite cokoladu sa uljem i prelijte preko kolaca.Cim se glazura stegne mozete ga seci.
Težina:Jednostavno
Tim redom, varjacom ili spatulom, umesajte sve sastojke (ja ostavim par minuta secer u jogurtu i mleku da se pocne topiti). Ulijte u manji, namasecen i pobrasnavljen pleh (20×17) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, nekih 30-tak minuta. Proverite cackalicom da li je pecen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite cokoladu sa uljem i prelijte preko kolaca.Cim se glazura stegne mozete ga seci.
18:56
Share:
0 comments: